Om Axelsons

 
Eldste og største skolen i sitt slag i Norden
 
Vi på Axelsons har gjennom årene utdannet en mengde dyktige massører og andre utøvere av manuelle behandlings- og friskvernsmetoder. Siden skolen ble grunnlagt i 1962 har vi ledet utviklingen av moderne svensk massasje og kroppsbehandlingsmetoder i Norden. Omtrent halvparten av massørene i Norge og Sverige er utdannet hos oss, og antallet fortsetter å vokse! Ved siden av klassisk svensk massasje, lærer vi bort yrkesferdigheter innen mange andre spennende friskvernsområder - kosthold, trening, østlige behandlingsteknikker, mental trening, hundemassasje og mye mer.
______________________________________________________________________________________
 
Vi har komplette yrkesutdannelser samt kortere introduksjons- og fortsettelseskurs. Mange går kortere kurs for å kunne behandle sine nære og kjære eller for å komplettere eksisterende kunnskap eller for å teste og prøve innen de starter på en hel yrkesutdannelse.
 
Vi har utdannelser for både kropp og sinn - innside som utside og utruster våre elever med den seneste kunnskapen og kompetansen for å bidra til friske mennesker i et friskt miljø.
 
Helhetssyn er noe som etterspørres av stadig flere.
Helhetssynet er og har alltid vært en selvfølge for Axelsons:
  • Massasje og manuelle kroppsbehandlingsmetoder sprer innsikten om at kropp og sinn må sees som ett, hvor for eksempel stress og spenninger kan lagres i musklene.
  • Fredelig berøring og massasje i barnehagen/skolen bygger et sterkere samhold mellom barna, som kan vokse til å omfatte både samfunn og natur.
  • Friskvernskonsulenter og personlige trenere hjelper mennesker å endre sin livsstil ved å forstå sammenhengen mellom tanke, kropp og handling.
  • Økologisk hudpleie har sitt utgangspunkt i kunnskap om sammenhengen mellom menneske og miljø.

Axelsons finnes i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Helsingfors og Japan. Vår lærerstab består av drøyt 100 lærere (leger, naprapater, fysioterapeuter, osteopater, kiropraktorer, massasjeterapeuter, gestaltterapeuter, soneterapeuter mm)

 

Axelsons er initiativtager og grunnlegger av Massasje i barnehage/skole, Massasje mot vold og Massasje og Dysleksi. Prosjekter som har bidratt til at vår visjon; "Fredelig berøring - en selvfølge i samfunnet!" har hatt stor fremgang.

 

Skolen er medlem av Norsk Bransjeråd for Massasje, Nordisk Branchråd for Massage og har et samarbeid med Norges Massasjeforbund, Norsk Friskvernforbund, Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon, Kroppsterapeutenes Yrkesforbund, Nordic Reflexology Network (NRN), 

 

Skolen arbeider bredt for å spre kunnskap og forståelse for fysisk berøring i samfunnet. Vi deltar fortløpende i forskning og andre prosjekter som bidrar til et friskere Norge og Sverige.

 

 

Lær deg et nytt yrke på deltid

 

Vår yrkesutdannelse innen massasje og øvrige yrkesutdannelser er lagt over helger fordelt på perioder på skolen. Det betyr at du kan fortsette å jobbe samtidig som du utdanner deg innen ditt nye yrke. Tenk på at du må sette av tid til studier. Mellom hver periode på skolen skal du lese gjennom og gjøre ulike hjemmeoppgaver. Alle våre yrkesutdannelser krever engasjement som gjør at du blir godt utrustet med både kunnskap og erfaring og kan starte ditt nye yrke rett etter avsluttet studie.

 

Axelsons diplom - både velkjent og verdenskjent

Når du har gått en utdannelse hos Axelsons, vet de som arbeider innen bransjen - både i Norge og globalt, at du har fått den kunnskapen du trenger. Det gjør at våre elever er ettertraktet av bransjens aktører. Du kan med stolthet vise frem ditt diplom fra Axelsons.

 

Axelsons går i spissen

Parallellt med vår lange erfaring er vi stadig åpne for å tenke nytt og utvikle oss i takt med tidens kunnskap og behov. Vi har hele tiden blikket rettet utad og har mange ganger vært først i Norge og/eller Sverige til å introdusere metoder som har fått en enorm spredning - Rosenmetoden, Massasje i barnehage/skole, Soneterapi og Ekofrisør for å nevne noen.

 

Alt henger sammen

Etter så mange år i bransjen, vet vi godt at alt henger sammen - kosthold, trening, muskler, hud, stress, skjelett, lymfe, bindevev, hår, tanker, følelser - you name it. Hos oss er det alltid rom for ennå friskere tak, til nysgjerrighet, utvikling og bredde - til deg, dine drømmer og din fremtid!

 

       
       

Våre dyktige elever trenger klienter/kunder til sine praksisperioder. Derfor kan vi tilby elevbehandlinger til en meget lav pris i de fleste behandlingsmetoder som undervises på skolen.

Våre behandlinger - Book time online


       
       
Navn   
E-post 
Leveringsformat  
       
       

Våre tidligere elever innen Massasje, Rosenmetoden, Soneterapi, Akupressur, Yogamassasje samt Friskvernskonsulenter finner du på hjemmesiden Terapeuter fra Axelsons.