Massasje trinn for trinn!

 

Lær massasje i flere trinn

- avhengig av hva du ønsker å bidra med til dine kunder.

Du kan starte med grunnkurs i massasje og fortsette til diplomert massør. Som diplomert massør kan du ta videreutdannelse og bli diplomert Massasjeterapeut. 

 

Ditt Axelsons diplom er rett og slett et kvalitetsstempel!


Viktig informasjon

 

VEKS Saborg (www.saborg.no) har gjort et vedtak på at alle skolene som gjennom sine forbund er godkjent av dem, skal ha veks-fag (vitenskap, etikk, kommunikasjon og samfunn) i sin undervisning fra 2011.

 

Axelsons Body Work School tilbyr et klasseromsbasert kurs som tilfredsstiller Saborgs krav. Eksamen avholdes siste skoledag. Les mer om VEKS-kurs

Alltid forsikret!

 

Du er forsikret når du går hos Axelsons


Under ditt kurs/utdannelse hos Axelsons Body Work School er du som elev forsikret gjennom en ansvars- og ulykkesforsikring. Forsikringen gjelder i hele Norge, også når utdannelsen inneholder obligatorisk ekstern praktikk.

 

Alltid trygt og sikkert på Axelsons!Bookmark and Share


Klassisk massasje

Drømmer du om å starte opp som massør?

Under utdannelsen lærer du deg alt det du behøver for å komme i gang. Mange massører har eget foretak, men ansettelser blir stadig mer vanlig og det finnes en verden av muligheter; fra helseklinikker til cruiseskip.

 

Som massør har du nær kontakt med dine klienter. Det umiddelbare resultatet av ditt arbeid er avslapning, smertelindring og fornøyde klienter.

 

På Axelsons legger vi stor vekt på at du lærer deg god ergonomi, å bruke kroppen din riktig – slik at både du og din klient har det bra etter en behandling.

 

Ordet massasje kan spores fra gresk masso ”jeg knar”.

Å utføre en bra og effektiv massasje er dog mye mer enn å kna.

Under utdannelsen lærer du deg blant annet klassisk massasje, sittende massasje, ansiktsmassasje, longering, muskulering og avspenning. Dessuten får du en god porsjon lærerledet praksis og en enorm teoretisk kunnskap.

VEKS-fag er fra 1.1.2011 obligatorisk. Klikk her for mer informasjon.

 

Axelsons massørutdannelse er den mest omfattende du kan få i bransjen. Etter fullført og godkjent utdannelse blir du Diplomert Massør. Å ha et Axelsons diplom på veggen er en kvalitetsgaranti. Det kommer du til å merke når du skal starte som terapeut

 

Grunnkurs i to perioder à 8 dager hvorav to praksisdager per periode. På grunnkurset lærer du å massere og å bli bra på det! Du lærer deg en profesjonell og behagelig hel kroppsmassasje som gir avslapning og kan lindre smerte og trøtthet i musklene. Du får en grunnleggende anatomisk forståelse for det du gjør. Allerede på grunnkurset tar elevene i mot pasienter og den tilbakemeldingen vi får viser at treningen raskt gir gode ferdigheter.

 

Fortsettelseskurs i seks perioder à 7 dager hvorav 2 praksisdager per periode.

På fortsettelseskursene lærer du å forstå mer av det du gjør med dine hender. Alt bygger på kunnskapene fra grunnkurset. Du lærer effektive metoder for muskelbehandling og du lærer å teste og analysere pasientens plager for å kunne gi en mer spesifikk behandling. Kort sagt får du kunnskaper til å gi profesjonelle behandlinger som går dypere og oppnår større resultater enn med ren avslappingsmassasje.

 

For deg som skal velge utdannelse handler det naturligvis om å vite hva du vil kunne gjøre med dine pasienter. Hvert steg i utdannelsen er anvendelig i seg selv og vil du gå videre senere behøver du aldri lese samme sak igjen. Vi fokuserer på det du virkelig behøver som massør. Vi utdanner mennesker innen et yrke med stort ansvar og når våre elever er ferdige skal de kunne sine saker. Vi gjør vårt for at de titler vi gir våre elever skal være mye mer enn titler og vi er her for å hjelpe hver og en av våre elever til å bli dyktige.

Kursfakta

Kurssted:

Oslo (Akersgt 28, inngang 2 Egerbygget)

 

Diplom/Kursbevis:

Efter avsluttet og godkjent utdannelse blir du Diplomert Massør.

Kursbevis mottas etter hvert fullførte delkurs.

 

For å bli Diplomert Massør kreves:

Grunnkurs + Fortsettelseskurs 1-6

100 timer praksis

praktiske prøver (2)

teoretiske prøver (2)

obligatoriske innleveringsoppgaver

90 % tilstedeværelse pr kurs

100 % tilstede på elevpraksis

VEKS-fag 80-100 timer. (Saborgs minimumskrav er 50 timer)

 

Studieansvarlig:

Yvonne Sjem

Tlf: 23103620

Mail: yvonne@axelsons.no

Kursinformasjon

Fortsettelseskurs 1 vår17

Dato: 24 Februar til 02 Mars 2017
Kursnummer: 4011-01-1701
Ledige plasser: Ja
Sted: Oslo

Fortsettelseskurs 2 vår17

Dato: 21 til 28 Mars 2017
Kursnummer: 4011-02-1701
Ledige plasser: Ja
Sted: Oslo

Fortsettelseskurs 3 vår17

Dato: 27 April til 03 Mai 2017
Kursnummer: 4011-03-1701
Ledige plasser: Ja
Sted: Oslo

Fortsettelseskurs 4 vår17

Dato: 18 til 24 Mai 2017
Kursnummer: 4011-04-1701
Ledige plasser: Ja
Sted: Oslo

Fortsettelseskurs 5 vår17

Dato: 15 til 21 Juni 2017
Kursnummer: 4011-05-1702
Ledige plasser: Ja
Sted: Oslo

Fortsettelseskurs 6 vår17

Dato: 14 til 20 August 2017
Kursnummer: 4011-06-1702
Ledige plasser: Ja
Sted: Oslo

Last ned studieplan


 
 
       
       

Våre dyktige elever trenger klienter/kunder til sine praksisperioder. Derfor kan vi tilby elevbehandlinger til en meget lav pris i de fleste behandlingsmetoder som undervises på skolen.

Våre behandlinger - Book time online

       
       
Navn   
E-post 
Leveringsformat  
       
       

Våre tidligere elever innen Massasje, Rosenmetoden, Soneterapi, Akupressur, Yogamassasje samt Friskvernskonsulenter finner du på hjemmesiden Terapeuter fra Axelsons.